Foto cu caracter ilustrativ
Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 din Ploiești au desfășurat o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii nr. 333/2003 R privind paza obiectivelor, a bunurilor, a valorilor și protecția persoanelor, la nivelul societăților comerciale de pe raza de competență.

Au fost verificate 20 de obiective asigurate cu pază fizică și au fost verificați cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu 21 de agenţi de securitate. Patru dintre aceștia au fost găsiți dormind, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 400 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Legea care obliga societatile comerciale sa aiba contracte de monitorizare si interventie este amorala , imbecila . O lege care baga clienti si bani in casierie societatilor de acest tip . Orice societate comerciala isi doreste sa ii intre clienti pe usa care sa faca plati ca efect al unei legi . In tara asta principiul cererii si ofertei este o gluma . Si parlamentul care legifereaza imbecilitati este toit o gluma . Iar politistul care da amenzi celor care nu respecta aceasta imbecilitate este o rusine nationala .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here