Mai mulţi lăutari sunt audați, joi, într-un dosar de înşelăciune. Potrivit unor surse judiciare, 99 de persoane, printre care și maneliștii Toni Ialomițeanu, frații Cocoș și Silvian Voicu, fratele lui Bursuc, sunt vizate în dosar pentru că au obținut sprijin de la stat în baza unor documente false. 

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada martie 2020 – prezent, 99 de persoane ar fi folosit documente falsificate, solicitând şi primind din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea SARS-CoV-2 în valoare de 4.500 lei pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here