fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Mai mulți locuitori din Slănic au rămas fără apă. Anunțul Hidro Prahova

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Hidro Prahova a anunțat că a întrerupt furnizarea apei, începând de joi, 02. mai 2024, ora 19.00, în zona centrală a orașului Slănic, acolo unde a apărut un crater de 18 metri adâncime care pune în pericol blocurile din zonă.

„HIDRO Prahova S.A. anunță că, în urma măsurilor adoptate în Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova din 30 aprilie 2024, privind situația de urgență din orașul Slănic, este nevoită să întrerupă furnizarea apei, astăzi, 02 mai 2024, începând cu ora 19.00, până la noi determinări geofizice de teren.

- Reclamă -

Vor fi afectați abonații HIDRO Prahova S.A. care locuiesc în pe străzile Tudor Vladimirescu, Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Bucovinei și 23 August (parțial)”, a anunțat Hidro Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...