Scandalul continuă în Partidul Social Democrat! Tensiunile izbucnite seara trecută, pe fondul candidaturii senatorului Daniel Savu la Primăria Ploiești continuă să fie amplificate. Reamintim că aseară, în cadrul întrunirii Biroului Permanent Județean al PSD, consilierii locali au amenințat că vor demisiona dacă Savu va fi desemnat candidat. Detalii aici!

Cu toate acestea, Biroul Permanent l-a numit pe Savu drept candidat și urma ca Bucureștiul să valideze această decizie. Numai că mai mulți parlamentari se opun acestei candidaturi. Din informațiile noastre, până la această oră, cel puțin doi senatori și un deputat spun că vor merge la București pentru a contesta această decizie și că vor discuta direct cu Liviu Dragnea, președintele PSD, despre acest aspect.

În paralel, se pare că Daniel Savu deja a început lupta împotriva lui Andrei Volosevici pentru funcția de primar al Ploieștiului. Printr-o postare pe o rețea de socializare, Volosevici l-a acuzat pe Savu aseară că “îl târăște într-un război mediatic” și că deja i-a formulat plângeri penale pentru a-i strica imaginea. Detalii aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here