Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau este acuzată oficial de ucidere din culpă. Femeia este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești în stare de libertate. În schimb, cea de-a doua persoană care se afla în apartament la momentul tragediei, nu a fost pusă sub acuzare la acest moment al anchetei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești au pus-o sub acuzare, miercuri 18 august, pe mama celor doi gemeni morți. În schimb, Alina, femeia care se afla în apartament la momentul tragediei nu este incriminată în cauză deocamdată, a precizat Mihaela Mateescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Mama copiilor este cercetată în stare de libertate și cel mai probabil în cursul zilei de joi 19 august urmează să fie audiată la Parchet.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova derulează o anchetă proprie și a început deja demersurile pentru a solicita instanței de judecată decăderea din drepturile părintești cu privire la cel de-al treilea copil al tinerei, un băiat în vârstă de aproximativ cinci ani. Acesta se află acum în grija tatălui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here