Două cadavre în stare avansată de degradare, care aparțineau unei mame și fiicei sale, au fost găsite într-o clădire nelocuită.

Poliţiştii braşoveni de la Secţia 1 au descoperit, în cursul zilei de marţi, două cadavre umane aflate în stare avansată de degradare. Oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că într-un imobil nelocuit se află un cadavru.

Citește și  Listă completă: Care sunt veniturile scutite de impozit în 2018

Ultimele persoane observate în imobil au fost o femeie și fiica ei, în perioada 2015-2016.

„În urma sesizării, a fost efectuată cercetarea la faţa locului, constatându-se că în imobil se aflau două cadavre umane, în stare avansată de degradare. Se fac cercetări sub supravegherea unităţilor de parchet competente pentru identificarea cadavrelor şi stabilirea împrejurărilor în care cele două persoane au decedat, precum şi pentru stabilirea cauzei morţii, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov”, au declarat, conform bzb.ro, reprezentanţii IPJ Braşov.

Din investigațiile efectuate și din declarațiile vecinilor a rezultat că ultimele persoane observate în imobil au fost o femeie și fiica acesteia, în perioada 2015-2016.

Citește și Jurnalistă din Bucureşti, terorizată de un bărbat periculos

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here