Foto cu caracter ilustrativ

Șase ani de închisoare cu executare este pedeapsa dată de Judecătoria Câmpina pentru o femeie din localitatea prahoveană Breaza, găsită vinovată de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Cristina Negrei a fost acuzată că timp de un an de zile și-a dat acordul pentru ca fiica sa în vârstă de 7 ani să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 72 de ani, concubinul femeii. La rândul său, bărbatul a fost condamnat pentru viol și corupere sexuală. Decizia Judecătoriei Ploiești nu este una definitivă.

Toată povestea s-a întâmplat în vara anului trecut, atunci când Viorel Mărgărit a decis să se despartă de soția sa, o femeie bolnavă și imobilizată la pat, și să se mute cu noua sa cucerire, o tânără, mama unui copil. În apartamentul din Breaza unde au locuit cei doi petrecerile erau la ordinea zilei, iar fetița a fost martoră și chiar parteneră la toate orgiile sexuale organizate acolo de față și cu acordul mamei. Deși mulți dintre vecinii celor doi știau ce se petrece în acel apartament de bloc, nimeni nu a alertat autoritățile. S-a aflat târziu, după ce fetița a fost violată de cel puțin patru ori, după cum susțin procurorii.

Mărgărit a fost arestat în vara anului trecut, iar acum și-a primit pedeapsa: 9 ani de închisoare cu executare. Mama fetei, Cristina Negrei, a fost și ea condamnată la 6 ani de închisoare. În plus, instanța a decis să-i interzică femeii să mai ia legătura cu copila timp de 5 ani după ce va ieși din pușcărie. Fetița a fost preluată de asistenții din cadrul DGASPC Prahova chiar de la debutul anchetei, iar acum este crescută de un asistent maternal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here