Spitalul de Pediatrie din Ploiești va avea de săptămâna viitoare un nou manager. Dr. Sîmpălean Dan Ștefan (foto sus) va prelua conducerea unității medicale interimar, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea permanentă a postului.

Începând de vineri, 22 ianuarie, Dr. Dan Sîmpălean este consilier personal al primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, pe probleme de sănătate, urmând ca pe data de 29 ianuarie să preia conducerea Spitalului de Pediatrie Ploiești, prin dispoziție a primarului. Spitalul de Pediatrie din Ploiești este în administrarea autorității publice locale.

Dr. Sîmpălean Dan Ştefan a fost în trecut manager al Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Filantropia din Bucureşti şi al Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

“Alegerea noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploieşti are la bază competenţa şi experienţa în domeniul managerial, doctorul Sîmpălean Dan Ştefan având specializare în domeniul managementului serviciilor de sănătate.

Dr. Sîmpălean este şi consilierul meu pe probleme de sănătate. Îmi doresc la nivelul Spitalului de Pediatrie Ploieşti realizarea unor proiecte viabile şi eficiente, care să asigure dezvoltarea acestui domeniu de interes la nivel local. Este nevoie ca împreună cu toţi angajaţii Spitalului de Pediatrie Ploieşti să se realizeze permanent îmbunătăţirea serviciilor medicale şi de îngrijire a pacienţilor, implicit a serviciilor de urgenţă, modernizarea echipamentelor de specialitate, la nivelul acestui spital, precum şi menţinerea unei comunicări profesioniste cu pacienţii şi familiile acestora.

Doresc succes în această activitate noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploieşti şi asigur angajaţii acestui spital de sprijinul administraţiei locale în viitoarele proiecte de dezvoltare şi modernizare”, a declarat pe acest subiect primarul Andrei Volosevici.

Vezi mai jos CV-ul lui Dan Sîmpălean:

1 COMENTARIU

  1. Pai parca Dl.Sampalean a fost destituit de primarul Nicusor Dan datorita prostului management descoperit de corpul de control ….achizitii fraudulose la preturi astronomice!!!!!!
    Dl. Volosevici la luat de bun? sau va fi partas?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here