Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat duminică la B1TV și Digi 24 că la Spitalul Județean din Focșani e o situație fără precedent: managerul Constantin Mândrilă ”se ascunde într-un hotel, unde a fugit cu calculatorul de la birou”. 

Mândrilă are condamnare cu suspendare, diupă ce a furat conserve de carne din rezerva statului, în 2005, când era secretarul Prefecturii Vrancea.

Deși era condamnat pentru furt, Mândrilă a ajuns șef la Spitalul Județean, cu ajutorul baronului Marin Oprișan, notează G4Media.ro.

În urmă cu câteva zile, Prefectura Vrancea a anunțat că face demersuri pentru preluarea Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani de către armată, după ce managerul unităţii medicale a fost confirmat pozitiv la COVID-19.

Acum, potrivit ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, managerul Constantin Mândrilă ”se ascunde într-un hotel, unde a fugit cu calculatorul de la birou”.

Tătaru a anunțat că Mândrilă va fi schimbat din funcție, iar mâine va face o vizită la spitalul din Focșani. ”Este o situație deosebită la Focșani”, a spus Tătaru.

25 de cadre medicale din spital au fost depistate ca fiind infectate cu coronavirus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here