Zece angajați ai Spitalului Municipal Câmpina, printre care și managerul unității, dr. Călin Tiu, au fost confirmați cu coronavirus. Cinci dintre cei infectați sunt cadre medicale, iar ceilalți cinci sunt personal TESA.

“În ultimele 24 de ore, în cadrul Spitalului Municipal Câmpina, în urma testelor efectuate pentru angajați, au fost declarați pozitiv un număr de zece lucrători, dintre care cinci personal medical și cinci din TESA, printre care și managerul spitalului. În acest moment ancheta epidemiologică este în derulare, s-au identificat contacții direcți, aceștia fiind momentan în procesul de testare.

S-au luat toate măsurile de distanțare fizică pentru continuarea activității normale în toate compartimentele de specialitate, în fiecare birou lucrând un număr de doi angajați și, totodată, au fost efectuate repetate proceduri de dezinfecție.

Momentan situația este sub control, iar activitatea Spitalului Municipal Câmpina se desfășoară în condiții normale”, a declarat pentru ziarul Incomod Iulian Costache, purtătorul de cuvânt al unității sanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here