“Mâncăm acasă” este un grup de facebook creat recent unde puteți afla care sunt restaurantele din Ploiești care livrează la domiciliu în această perioadă.

“Daca nu actionam ACUM, multe afaceri din domeniul HoReCa din Ploiesti vor da faliment sau vor suferi pierderi iremediabile in scurt timp.

Este cazul ca noi, comunitatea oamenilor din Ploiesti care vrem sa avem un oras prosper si dupa acest vis urat sa punem umarul si sa ajutam AFACERILE LOCALE.

Cum putem face asta?

Simplu! Comandam de mancare in sistem de home delivery de la restaurantele locale.

Atentie: NU toate restaurantele sunt prezente pe platformele de comanda mancare la domiciliu.

Nu toate restaurantele au un website (din pacate).

Pentru Restaurante (sau reprezentantii lor)

In acest grup postam ZILNIC meniul zilei, la ce numar de telefon se poate comanda, in ce conditii (daca exista) si mai ales pretul meniului sau a mancarurilor.

Daca sunteti prezenti pe platformele si aplicatiile de comanezi de mancare, ne asteptam ca primind comenzi prin intermediul acestui grup pretul sa fie ajustat cu taxa pe care ati plati-o in mod normal acelor platforme.

Nu acceptam restaurantele de tip franciza sau internationale!!! Scopul demersului este de a sprijini restaurantele si afacerile LOCALE

Pentru cei care vor sa comande:

Fie consultati meniul zilnic aici si interactionati direct aici, fie folositi numerele de telefon.

Cu cat afla mai multa lume de aceasta initiativa, cu atat e mai bine pentru noi ca si comunitate.

Cu cat folosim mai mult afacerile locale, cu atat vom continua sa existam ca si oras si sa mergem inainte.

Nu e timp nici de orgolii personale si nici de alte povesti de doi bani. Avem timp de ele dupa ce se termina toata nebunia asta.

Fara injurii, fara politica, fara pareri despre alte subiecte. Aici vorbim despre MANCARE!!!

In nume propriu: Nu am restaurant, nu lucrez in domeniu, nu voi urla public in ce domeniu lucrez si nu caut faima sau publicitate. Am prieteni care au afaceri in HoReCa si stiu cat de greu le este zilele astea. Urmam si noi restul in curand.

E alegerea noastra sa sprijinim afacerile locale si banii nostri sa ramana in comunitatea noastra sau sa dam banii unor multinationale care oricum nu au nimic de pierdut daca nu mai au afaceri atat de infloritoare, o perioada, in Ploiesti.
Si nu, nu sunt nationalist….sunt doar realist.

Succes la facut comenzi!”, se arată în descrierea grupului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here