costinesti

costinestiPatronii a două terase din staţiunea Costineşti au fost amendaţi cu 15.000 de lei. Echipele de la Protecţia Consumatorilor au găsit în localurile lor mizerie şi alimente stricate.

Angajaţii unui restaurant din Costineşti au fost revoltaţi de controlul neanunţat al echipei de la Protecţia Consumatorilor. Mai ales după ce inspectorii au descoperit că ligheanul în care era făina folosită la prepararea produselor devenise stativ pentru mop.

În magazia cu alimente, angajaţii îşi uscau încălţămintea, iar produsele erau depozitate la grămadă cu materialele de construcţii. Patronii terasei, care au fost amendaţi cu 5.000 de lei, susţin că au deschis recent şi nu au avut timp să pună lucrurile la punct. Câţiva paşi mai departe, la o terasă cu autoservire, clienţii erau aşteptaţi cu peştele însoţit de muşte.

Patronul are acum de plătit 1.000 de lei amendă. „Mereu îmi spun că a doua zi sau dacă veniţi mâine totul este în regulă, dar când venim la dânşii observăm lucruri care nu sunt în regulă şi produse care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a spus Marius Dunca, preşedinte ANPC. Inspectorii ANPC promit că vor continua controalele la restaurantele şi terasele de pe litoral.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here