fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Mâncare stricată şi nervi mulţi în staţiunea Costineşti

Citește Și

- Reclamă -

costinesti - Ziarul INCOMODPatronii a două terase din staţiunea Costineşti au fost amendaţi cu 15.000 de lei. Echipele de la Protecţia Consumatorilor au găsit în localurile lor mizerie şi alimente stricate.

Angajaţii unui restaurant din Costineşti au fost revoltaţi de controlul neanunţat al echipei de la Protecţia Consumatorilor. Mai ales după ce inspectorii au descoperit că ligheanul în care era făina folosită la prepararea produselor devenise stativ pentru mop.

- Reclamă -

În magazia cu alimente, angajaţii îşi uscau încălţămintea, iar produsele erau depozitate la grămadă cu materialele de construcţii. Patronii terasei, care au fost amendaţi cu 5.000 de lei, susţin că au deschis recent şi nu au avut timp să pună lucrurile la punct. Câţiva paşi mai departe, la o terasă cu autoservire, clienţii erau aşteptaţi cu peştele însoţit de muşte.

Patronul are acum de plătit 1.000 de lei amendă. „Mereu îmi spun că a doua zi sau dacă veniţi mâine totul este în regulă, dar când venim la dânşii observăm lucruri care nu sunt în regulă şi produse care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a spus Marius Dunca, preşedinte ANPC. Inspectorii ANPC promit că vor continua controalele la restaurantele şi terasele de pe litoral.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut