City Pub&Restaurant vine cu o ofertă pentru ploieștenii care vor comande mâncare. Cum noile restricții impuse au închis restaurantele clasice, City oferă acum livrare la domiciliu sau take away și are oferte inclusiv pentru cei care vor o “oală de mâncare” sau meniul zilei.

Meniul zilei este format din ciorbă, fel de bază, salată și chifle, iar clienții pot alege dintr-o varietate de produse. Restaurantul oferă patru tipuri de ciorbe: de fasole (de post), de legume (de post), borș de cocoș cu tăiței, și ciorbă de văcuță. În ceea ce privește felul de bază, puteți alege dintre ardei umpluți cu orez și ciuperci (de post), ghiveci călugăresc cu mămăliguță (de post), ostropel de pui cu orez și șnițel de porc cu cartofi city.

Meniul zilei costă 15 lei, iar prețul pentru “oala de mâncare” diferă în funcție de produs. O oală de ciorbă de post este 35 de lei, la fel și felul de bază de post, iar oala cu ciorbă cu carne sau felul de bază cu carne costă 50 lei. La minim cinci porții comandate la oala cu mâncare primiți din partea casei zacuscă făcută în bucătăria proprie.

Comenzile se pot face la numărul de telefon 0745.669.287 și este necesară o comandă minimă de 50 lei, care să fie anunțată cu o zi înaintea livrării.

Mai jos vedeți galerie foto cu o parte dintre produsele care pot fi livrate de City Pub&Restaurant:

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here