fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

Măneciu, în top 10 național al comunelor care au accesat fonduri prin PNRR

Citește Și

- Reclamă -

Comuna Măneciu se află în Top 10 la nivel național în ceea ce privește investițiile prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Primăria Măneciu derulează, prin intermediul PNRR, investiții importante pentru comună și se află pe locul al 10-lea la nivel național și pe primul loc în Prahova la accesarea de fonduri prin intermediul acestui program.

Unul dintre cele mai importante proiecte se referă la renorvarea energetică a blocurilor din localitate. Pentru lotul I și lotul II, investiția din finduri PNRR însumează aproape 4,5 milioane de euro.

- Reclamă -

Tot prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Măneciu va înnoi parcul auto pentru transport public – achiziționare de autovehicule nepoluante – va reabilita clădirea Colegiului Ferdinad I și Școala Gimnazială Mocani și va construi un centru de colectare selectivă a deșeurilor.

Extinderea rețelei de canalizare și reabilitarea stației de epurare este o altă investiție prin fonduri PNRR, pentru care a aplicat Primăria Măneciu. Proiectul are o valoare de peste 4 milioane de euro.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...