Primăria Municipiului Ploiești anunță un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19. Acțiunea se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, în perioada 29-31 octombrie 2021.

Programul acestui eveniment „Maraton pentru viaţă” va fi non-stop, implicit pe timpul nopții, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acţiunii vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer.

„Municipalitatea reaminteşte ploieștenilor ca pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Acțiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare și creșterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.

Menționăm că, în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spațiile de așteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune”, au precizat autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here