UPDATE Consiliul Local Ploiești a aprobat, în schimb, proiectul pentru scoaterea la licitație a tuturor celor sase mărci, nedivizate. Diferența față de precedenta licitație este ca, la actualul caiet de sarcini, a fost scoasa cerința probarii bonitatii financiare a participanților la licitație.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Consiliul Local Ploiești a avut, pe ordinea de zi a ședinței de joi, proiectul pentru scoaterea la licitație a mărcii “FC Petrolul Ploiești”, una dintre cele șase care fac parte din pachetul aflat în patrimoniul municipalității. Consiliul Local a votat împotriva proiectului. 

Până acum, au fost organizate două licitații pentru atribuirea întregului pachet de mărci aflat în proprietatea municipalității, însă conducerea clubului ACS Petrolul 52 nu s-a înscris.

Noutatea o reprezintă faptul că, de această dată, la licitație este scoasă doar marca FC Petrolul Ploiești.

Proiectul de hotărâre a fost inclus la inițiativa consilierului local Alexandru Ștefan, de la partidul Prahova în Acțiune.

În majoritate, consilierii locali nu au fost de acord cu propunerea, dat fiind faptul ca o singura marca nu reprezinta întreaga istorie petrolista. Ba chiar exclude perioada de aur a Petrolului, cea dinainte de 1972, când echipa ploieșteană a câștigat cele patru titluri de campioana.

Or, în opinia majorității consilierilor locali, palmaresul trebuie sa rămână întreg.

De asemenea, s-a pus problema situației ipotetice în care un alt club ar dori să folosească mărcile ramase.

Dezbaterile au căpătat o tenta de umor negru, pe final. La vot, chiar inițiatorul proiectului s-a abținut!

A rămas pe ordinea de zi un alt proiect care prevede atribuirea prin licitație a întregului pachet de mărci.

Proiectul va fi supus dezbaterii tot în ședința de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here