fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Marian Iorga, noul comandant al Poliției Prahova, amendat de instanță

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE: Judecătoria din Câmpina este instanța care l-a sancționat pe comandantul IJP Prahova. Judecătorii au cerut date de la poliție, care au fost comunicate pe două canale, adică pe mail și fax. Instanța din Câmpina susține că nu a primit informațiile solicitate, însă Poliția Prahova deține dovada ca au comunicat. Acesta este și motivul pentru care s-a decis contestarea amenzii.

…………………………………

- Reclamă -

Știrea inițială

Marian Iorga, noul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a fost sancționat cu 5000 de lei. Amenda a fost dată de o instanță prahoveană pentru că un mandat de aducere a unui martor în fața completului de judecată nu a fost pus în aplicare.

Greșeala a aparținut unor polițiști din cadrul IJP Prahova, dar, conform procedurilor, sancțiunea în astfel de cazuri este primită de comandantul unității, nu de agentul vinovat.

- Reclamă -

Biroul de Presă al IJP Prahova a confirmat sancțiunea cu precizarea că la mijloc a fost vorba despre o comunicare deficientă, motiv pentru care amenda a fost deja contestată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img