Cele mai mari licee din Ploiești au anunțat, joi, intrarea în procedura de predare online. 

Primul liceu care a a anunțat părinții să nu-și mai aducă la cursuri copiii, începând de vineri, 28 ianuarie, a fost Colegiul Național Ion Luca Caragiale.

Inspectorul școlar general Ilona Rizea a precizat pentru Ziarul Incomod că decizia a fost luată în baza OME 3030/2022, ordin care prevede că în clasele cu minim 3 cazuri confirmate covid într-un interval de șapte zile consecutive cursurile fizice se suspendă. Dacă peste 50% din clase sunt în această situație, întreaga școală trece în online, se arată în ordinul de ministru.

Colegiul Național Mihai Viteazul a anunțat, la rândul său, intrarea în online, tot de mâine,din cauză că nu poate fi asigurată suplinirea pentru opt cadre didactice aflate în izolare sau în carantină.

 

“Consiliul de administrație al CNMV a hotărât să propuna ISJ și CSU trecerea în online, având în vedere că nu putem asigura suplinirea pentru 8 cadre didactice aflate în izolare sau carantină, iar situația pandemică la nivel național se resimite și la nivelul școlii noastre (avem peste 40 de elevi pozitivi, 5 clase au trecut deja în online si nu dorim să fie pusă în pericol sănătatea celorlalți).

ISJ a aprobat intrarea in online de mâine, vineri 28 ianuarie”, este mesajul primit de părinții copiilor de la LMV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here