Ies la iveală tot mai multe detalii despre legăturile dintre șeful Poliției Sinaia, Marin Tudorică, și Cristian Simion, omul de afaceri pe care se pare că îl proteja! După ce procurorii au descoperit că Tudorică beneficia de foloase materiale de la Simion, în schimbul protecției sale, s-a mai descoperit și că ofițerul MAI deține o “vilă fantomă” în Câmpina.

Deși pe declarația de avere apare că Marin Tudorică deține o casă în Câmpina, oamenii legii au descins astăzi în altă locație, unde locuiește de fapt polițistul, lucru dovedit după ce Tudorică a fost filat de către lucrătorii DNA. Interesant este că această vilă a șefului Poliției Sinaia nu apare pe declarația de avere și, mai mult decât atât, este amplasată într-un cartier destinat locuințelor pentru tineri sub 35 de ani. În această situație, procurorii cer implicarea Agenției Naționale de Integritate, pentru a se afla modul în care Tudorică a ajuns să locuiască în această vilă care nu a fost menționată în declarația de avere.

Se pare că împotriva omului de afaceri protejat, Cristian Simion, au existat mai multe plângeri, dar comisarul șef Tudorică a făcut presiuni asupra subalternilor săi pentru ca acestea să fie clasate, astfel încât să fie evitată întocmirea de dosare penale împotriva lui Simion.

Cristian Simion a deținut mai multe magazine pe Valea Prahovei, dintre care în prezent unul singur mai desfășoară activitate, în stațiunea Sinaia. De asemenea, se pare că mai deține o pescărie și un abator, dar și afaceri în domeniul imobiliar, despre care se spune că sunt făcute împreună cu Marin Tudorică.

Marin Tudorică are o soție, de asemenea angajată la IJP Prahova, dar și doi copii, un băiat și o fată, angajați tot în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la Câmpina.

 

sursa foto: www.max-media.ro

4 COMENTARII

 1. Cum puteti sa dati pe acelasi site declaratia de avere a lui Marin Tudorica in care scrie clar faptul ca detine o casa si un apartment in campina (deci nici vorba de vreo vila fantoma) si in acest articol sa spuneti fix contrariul? Pe deasupra mai si mintiti ca are 2 copii care sunt si angajati (amandoi, culmea) la MAI?
  Cred ca ati incurcat copiii cu casele. Sunteti miopi cand vedeti declaratia de avere si vedeti dublu la copii?
  De unde va procurati informatiile si cum va permiteti sa scrieti astfel de minciuni si sa induceti lumea in eroare?
  As dori sa stiu numele celui care a scris acest articol daca tot ne dam “reporteri adevarati”

  • Imobilul care este trecut în declarația de avere este diferit de cel unde s-au făcut perchezițiile. Vila în care locuia Marin Tudorică de fapt, unde au descins oamenii legii, nu este pe numele acestuia.

  • Imobilul care este trecut în declarația de avere este diferit de cel unde s-au făcut perchezițiile. Vila în care locuia Marin Tudorică de fapt, unde au descins oamenii legii, nu este pe numele acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here