fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Marin Tudorică, șeful Poliției Sinaia, a ajuns la DNA Ploiești (GALERIE FOTO și VIDEO)

Citește Și

- Reclamă -

Șeful Poliței Sinaia, Marin Tudorică, a ajuns în urmă cu câteva momente la sediul DNA Ploiești unde va fi audiat de procurori. Comisarul șef nu a declarat nimic la intrarea în instituție.

Încă de la primele ore ale dimineții, lucrătorii anticorupție au efectuat percheziții la polițist acasă, acestea fiind finalizate în jurul orei 16.00. Se pare că de la vila ”fantomă” a polițistului au fost ridicate plase cu documente, care au fost aduse odată cu comisarul șef la DNA Ploiești.

- Reclamă -

Marin Tudorică este bănuit că în perioada 2013-2015, împreună cu adjunctul său, Ionuț Roșca, ar fi favorizat un om de afaceri din Sinaia. Concret, cei doi șefi ar fi primit foloase necuvenite de la Cristian Simion, administratorul firmei CRIS SIMA, în valoare de 40.000 de euro, asigurându-l pe acesta că va fi ferit de problemele cu legea.

Reamintim că și omul de afaceri Cristian Simion a fost adus la sediul anticorupție din Ploiești, dând acum explicații în fața procurorilor. Totodată, între Simion și șeful Poliției Sinaia ar fi o legătură mult mai strânsă, cei doi având o afacere cu imobiliare.

Citește și: Omul de afaceri Cristian Simion, protejat de șefii Poliției Sinaia, a ajuns la DNA Ploiești (GALERIE FOTO și VIDEO)

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...