fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Mărirea alocației pentru copii de la 42 la 200 lei a fost RESPINSĂ de senatorii PSD

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
bani - Ziarul INCOMODSenatorii au respins propunerea legislativă a PNL care ar fi modificat Legea privind alocaţia de stat pentru copii în sensul majorării cuantumului acesteia la 200 de lei, începând cu data de 1 ianuarie 2015.
 
Legea are un caracter organic şi a fost respinsă de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, cu 45 de voturi pentru şi 59 de voturi împotrivă, informează Agerpres.
 

Propunerea de lege viza modificarea art. 3, alin. 1 din Legea nr. 61/1993, astfel: “cuantumul alocaţiei de stat pentru copii se stabileşte la valoarea de 200 lei, începând cu 1 ianuarie 2015″.

În prezent, cuantumul alocaţiei de stat pentru copii se stabileşte în raport cu indicatorul social de referinţă (ISR) anunta evz.ro.

- Reclamă -

In timp ce initiatorii isi sustin proiectul, spunand ca statul cheltuieste mai mult cu maidanezii decat cu copiii, Guvernul raspunde ca n-are bani pentru alocatii. Deputatii vor avea insa ultimul cuvant.

sursa: internet-bun.info

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut