Candidatul independent Marius Fenichiu a lansat astăzi acuzații grave la adresa Partidului Național Liberal Prahova. Fost consilier județean PNL, Fenichiu indică persoane care cereau bani din partea candidaților pentru a ocupa funcții publice. După ce Fenichiu a spus că organismul de conducere al PNL Prahova este “organizat în stil mafiot și solicită bani celor care vor să candideze pentru funcții publice”, a mers mai departe cu acuzațiile.

Fenichiu spune că la alegerile locale din 2012, un post eligibil de consilier local, respectiv județean, costa 15.000 euro. Mai mult decât atât, acuzațiile candidatului se îndreaptă către deputatul Nicolae Alexandri, despre care spune că cerea banii împreună cu Mircea Roșca. Cel care primea ulterior sumele de bani era Alexandri, după cum acuză Fenichiu. Mai mult decât atât, acesta spune că banii nici măcar nu ajungeau în contabilitatea partidului.

Marius Fenichiu spune că la momentul respectiv i s-au solicitat și lui 15.000 euro, dar a refuzat să-i dea, deși banii asigurau o poziție eligibilă pe listele de consilieri, în speță primele șapte poziții la Consiliul Local Ploiești și primele zece pentru Consiliul Județean Prahova.

Fostul liberal spune că până la această oră nu a depus plângere la Direcția Națională Anticorupție în acest sens, deși a luat în considerare această variantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here