fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Marius Fenichiu: „Era de așteptat ca USR PLUS să câștige alegerile în Ploiești. Oamenii s-au săturat”

Citește Și

- Reclamă -

USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în Ploiești, la diferență de 10% față de PNL, următorul clasat. Deși alianța nu are reprezentanți în forul decizional actual, USR PLUS a reușit să câștige alegerile, în ciuda faptului că orașul este condus de un primar liberal și de un consiliu local PSD-ALDE.

Marius Fenichiu, fost candidat independent la primăria Ploiești, și în prezent membru PLUS spune că acest lucru de așteptat, întrucât oamenii s-au săturat de partidele tradiționale.

- Reclamă -

„Era de așteptat, având în vedere că Ploieștiului nu este nici pe departe la potențialul pe care îl are, nu are o dezvoltare corespunzătoare, oamenii vor altceva, s-au săturat, vor schimbări profunde în administrația locală și au regăsit în alianța USR PLUS speranța ca Ploieștiul să renască.”, a declarat Marius Fenichiu, care a mai precizat că alianța va candida la alegerile locale din 2020.

„Vom avea o soluție de candidat care să câștige Ploieștiul, cu siguranță USR PLUS va da viitorul primar.”, a explicat acesta.

Întrebat dacă va fi viitorul candidat al alianței pentru primăria Ploiești, Marius Fenichiu a declarat că este prematur să facă o astfel de afirmație.

- Reclamă -

„Nu știm, m-au întrebat și alții, dar mai e până acolo. Noi avem în față alegerile prezidențiale, până la alegerile locale mai e, încă n-am făcut nici alegerile în organizație, în august le facem. Vom avea în mod sigur un candidat la primărie, un candidat al alianței, dar vor fi proceduri, fiecare partid va veni cu propriul candidat și se va alege cel cu cele mai multe șanse să câștige. Ar fi o greșeală să spună cineva acum că el candidează, ar fi o afirmație nefondată, dar avem oameni și în USR și în PLUS capabili să schimbe Ploieștiul.”, a mai declarat Marius Fenichiu pentru ziarul Incomod.

„Am fost pe stradă să vorbim cu oamenii, unii ne-au înjurat, alții ne-au pupat, dar oamenii așteaptă schimbări profunde și au încredere în noi, am câștigat cu 10 procente diferență, nu 1-2 procente, ceea ce înseamnă mult pentru un oraș ca Ploieștiul.”, a mai spus acesta.

Întrebat cum își explică faptul că USR PLUS a câștigat alegerile deși nu are reprezentanți în administrația locală, Fenichiu a explicat:

„Nu s-a făcut nimic, chiar dacă oamenii s-au schimbat la putere, când de la PSD, când de la PNL, între partidele tradiționale, s-a demonstrat că oamenii nu au determinarea, nu vor să facă ceva, își urmăresc mai mult propriile interese.

- Reclamă -

Am interacționat aproape zilnic cu oamenii și am constatat că nu mai au încredere, că oamenii au observat că nu se face nimic, indiferent ce li se promite.”, a mai precizat Marius Fenichiu pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...