Publicația media locală Jurnalul Prahovean spune despre candidatul PNL, Adrian Dobre, că este “candidatul copy-paste”, după ce a postat pe rețelele de socializare ideea realizării unui spital municipal în Ploiești, ilustrată cu fotografii luate din spațiul virtual.

“Dobre nu le oferă ploieştenilor un proiect concret, ci nişte poze frumos colorate, copiate de pe Internet. Liberalii ar fi putut apela la serviciile unui arhitect, care le-ar fi făcut o propunere de proiect, dar au preferat să “fure” fotografiile de pe siteuri din Turcia şi Statele Unite, gândindu-se probabil că ploieştenii nu au ce să caute pe motoarele de căutare de acolo.”, scrie Jurnalul Prahovean.

În urma acestui articol, Marius Fenichiu, candidat independent la primăria Ploiești, a avut o reacție dură la adresa lui Adrian Dobre, spunând despre acesta că ar trebui să îi fie rușine.

“E o bătaie de joc, își bate joc de oameni cu acele fotografii. Și eu am în program construirea unui spital municipal, dar ideea este în felul următor: ca primar vin cu ideea, vreau să construim- proiect, planuri, evaluări, sunt făcute de specialiști, nu de mine. Dacă le fac eu, înseamnă că mă dau atotștiutor, e apă de ploaie, vreau doar să le scot ochii oamenilor. Cum va arăta, ce va conține, depinde și de oameni, ce necesități au, și de specialiști, care spun cum trebuie făcut, eu știu că vreau să-l fac. Când vii cu poze din acelea de 2 bani, în bătaie de joc, doar să impresionezi oamenii, pui fotografii frumoase, nu le spui nimic concret. E bătaie de joc la propriu, dincolo de campania noastră electorală. Fără a fi candidat, fac abstracție de faptul că sunt competitor, vorbesc ca un om normal: când am văzut acele poze m-a bufnit râsul. Apă de ploaie!

Dincolo de faptul că pozele sunt niște panarame, nu știu cum nu îi este rușine să promoveze realizarea unui spital. În mandatul său de prefect s-au închis spitale în Prahova și nu s-a opus închiderii niciunui spital. Ar trebui să îi fie rușine!”, a fost reacția lui Marius Fenichiu.

Vezi reacția lui Adrian Dobre, după acuzațiile aduse AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here