Un document semnat de șeful postului de Poliție Măneciu, Adrian Cepoiu, de primarul din Măneciu, Vasile Cordoș și de șeful Poliției Locale Măneciu, Daniel Stoian, crează revoltă în rândul suporterilor Petrolul 52, care sunt jigniți de atitudinea autorităților din comună cu privire la meciul care va avea loc duminică pe stadionul „Avântul”, între echipa ploieșteană și cea din Măneciu.

Documentul este adresat persoanelor fizice sau juridice care desfășoară activități economice în comuna Măneciu, prin care acestea sunt îndemnate de autorități să își suspende activitatea duminică, în intervalul orar 12.30 – 17.00.

Vezi aici documentul!

Un singur candidat la alegerile parlamentare din Prahova a luat atitudine în urma documentului înaintat de autoritățile din Măneciu. Este vorba de Marius Fenichiu, candidat independent din Prahova la Camera Deputaților, care îi cere primarului din Măneciu, Vasile Cordoș, să adrese public scuze către suporterii ploieșteni, avertizând că în caz contrar va depune plângere împotriva semnatarilor documentului pentru insultă la adresa suporterilor.

Iată mesajul lui Marius Fenichiu pentru primarul Vasile Cordoș:

“Domnule Primar al Comunei Măneciu,
Am citit cu indignare comunicatul adresat public de autoritățile locale din Comuna Măneciu, semnat de dumneavoastră, alături de Șeful Poliției Locale Măneciu și Șeful Postului de Politie Măneciu.
Având în vedere că în comunicat, suporterii echipei FC PETROLUL 52 PLOIEȘTI sunt incriminați că ar fi săvârșit în deplasările la meciurile disputate anterior, fapte de tulburare a liniștii publice, fapte de distrugere, furt, violență sau alte acte de vandalism, afirmațiile fiind total neadevărate, jignitoare și profund denigratoare la adresa suporterilor petroliști, vă solicit să cereți în mod public scuze suporterilor.
Aceste insulte, nu fac altceva decât să creeze ele însele o stare de tensiune în rândul nostru, al suporterilor FC PETROLUL 52 PLOIEȘTI, care am avut un comportament civilizat, de susținere a echipei, la toate meciurile desfășurate în deplasare.
În cazul în care nu veți adresa public scuze, voi depune plângere la adresa tuturor semnatarilor acestui comunicat, pentru insultă la adresa suporterilor FC PETROLUL 52 PLOIEȘTI. Vă atrag atenția că acuzele nefondate adresate de dumneavoastră, reprezentanții autorităților locale, reprezintă o instigare, o provocare a suporterilor petroliști.
Cu stimă,
Marius Fenichiu – suporter petrolist”
andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here