Directoarea Centrului Creșe Ploiești, Angelica Fodor, patru administratore de creșe și alte cel puțin 10 angajate sunt anchetate de procurori într-un dosar de luare de mită și delapidare. 

Mai multe percheziții au fost organizate de procurori în acest dosar, iar directoarea Centrului Creșe și aptru administratore de creșe au fost reținute pentru 24 de ore sub suspiciunea de luare de mită (directoarea) și delapidate (celelalte angajate).

DETALII AICI: Cine este directoarea reținută după perchezițiile la creșe din Ploiești. Alte patru persoane au fost reținute

Potrivit unor surse judiciare, la percheziții au fost găsite cantități mari de produse alimentare, mâncare și produse de igienă suspectate a fi fost luate din depozitele creșelor.

CITEȘTE și La creșele din Ploiești, s-a furat mâncarea copiilor. Ce spune viceprimarul Magdalena Trofin

De altfel, Ziarul Incomod a stat de vorbă cu vecinii uneia dintre admistratorele reținute.  

La proprietatea acesteia, ar fi fost aduse, săptămânal, cantități mari de mâncare chiar cu duba creșei. 

Iată ce ne-a povestit o femeie care locuiește în apropiere:

În fiecare miercuri, se vedea  la garajul doamnei administrator, în spate, o dubiță albă din care erau descărcate alimente. Venea mereu până în ora 12. I-am văzut numărul, mi-l amintesc parțial, PH nu știu cât UCK. 

Vă spun sigur că este mașina cu care se transportă alimentele la creșă. Această mașină venea și acasă la administratoră, probabil înainte de a duce marfa la creșă, și i-am văzut ori pe ea ori pe soțul ei ieșind să descarce. 

Ce descărcau? De toate! Saci cu cartofi, ceapă, multe cutii din carton, nu am văzut ce era în ele. Dar i-am văzut descărcând baxuri de ulei, iaurturi, fructe. 

Ce vă spun eu este adevărat și știu foarte bine ce vorbesc. Situația asta nu e de azi, de ieri“, ne-a spus femeia.

CITEȘTE și Mâncarea furată de angajatele creșelor din Ploiești, cumpărată din banii părinților. Oamenii au plătit să le umple cămările

 

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here