Poliția continuă ancheta în cazul celor doi copii gemeni, fetiță și băiat, de aproximativ doi ani, care au murit după ce au căzut în gol de la etajul zece al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești. 

Mai mulți martori au dat declarație la Poliție cu privire la momentul în care cei doi copii au căzut în gol. Unul dintre martorii care a văzut întreaga scenă a stat de vorbă cu reporterii noștri și ne-a povestit cum a decurs tragedia.

“Am ieșit dintr-un magazin, eu aveam o cafea în mână și mă uitam în jos că era o treaptă acolo și mă uitam unde calc, când am auzit o bufnitură. Am ridicat un pic ochii și în fața mea l-am văzut pe primul copil, am rămas blocat. La vreo 20 de secunde după a strigat o fată că mai pică un copil. M-am uitat în sus și fetița se ținea de pervaz cu mâinile, i-au cedat mânuțele și a picat, s-a lovit de balconul de la etajul 1, apoi a picat jos. A fost groaznic! Am plecat de acolo traumatizat”, ne-a povestit ploieșteanul, încă vizibil extrem de afectat de scena al cărei martor a fost.

“Nu au fost aruncați de nimeni, că am văzut că se tot vehiculează asta, i-am văzut picând în fața mea. Când am auzit prima bufnitură, copilul era în fața mea, la zece metri de mine, a strigat fata aceea de care vă ziceam, m-am uitat în sus și efectiv am văzut fetița cum a picat.”, ne-a mai povestit martorul.

“Femeia care a țipat era cu un bărbat și l-am auzit pe acesta când a sunat la 112 și țipa în telefon: “nu înțelegeți că au sărit niște copii? Veniți repede!”. A fost groaznic totul, crunt. Sunt traumatizat, de aseară nu am reușit să dorm.”, a mai spus bărbatul.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi copii s-ar fi suit pe un scaun și astfel au ajuns la fereastra prin care au picat. Mama era în casă cu ei, dar într-o altă cameră. Se pare că în momentul acela era în live pe facebook și a aflat ce s-a întâmplat cu cei doi copii când au ajuns autoritățile la ușa sa. Vezi video-ul de pe facebook și citește mai multe detalii aici!

7 COMENTARII

  • de ce e ma jegoasa? Tu ti-ai tinut copiii supravegheati secunda de secunda? Vezi ca ti se poate intampla si tie o nenorocire, nu neaparat cu copiii, o secunda de neatentie la volan si ai omorat pe cineva! Nu mai te erija tu in sfantul Petru ca nu esti!

   • Vb din filme , o secunda de neatentie sa dai peste cineva este chiar ghinion de la soarta , femeia asta Mama daca se poate numi , si a tinut copii intr o camera fara a se asigure ca nu exista nici un fel de pericol pt ei , plus varsta ce o aveau , plus ca ea statea pe live , cu muzica maxim suferea femeia , il avea pe ala mare langa ea , ca ala mare o mai intelegea , avea pe cine sa trimita sa i dea o tigara de pe masa , la pat ca ea era ocuoata cu live ei , era obosita saraca !!Doamne fereste de toti copii , cu asa hal de Mame 🥺

 1. Nu înțeleg de ce nu ii ia declarații și persoanei cu care mai era în casa ca dacă sunteți atenți pe live-ul mamei aceasta când jandarmii i-a bătut la usa a strigat la o o persoana din casa pe nume “ALINA”. Ma întreb asa, vag, aceasta persoana oare ce făcea în acel timp?

 2. Eu ma întreb asa….?
  De ce cel mai de 5 anișor era cu ea în camera și cei doi micuți 😭😭😭😭😭ca nu ma pot stăpâni erau singuri în alta camera? De ce? Și ușa închisa?

 3. Cum mai poate privi? cum mai poate respira, cum se mai poate numi mama când este conștientă ca copii siau pierdut viata din cauza neglijentei ei? Cum oameni buni ca e strigat la cer 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

 4. 4 lol : La o asemenea nenorocire , trebuie avut în vedere întreg ansamblul producerii…
  Pentru a vedea ( concluziona ) că ceea ce afirmi / susții este abject , trebuie mai întâi (în primul rând) să te transpui în locația respectivă ( în locuință ).Ai dreptate atunci când spui , că nu poți supraveghea copiii ,,minut cu minut” dar , foarte important este ceea ce faci sau nu faci , cum procedezi şi de ce ( motivul / scopul ) în toată această perioadă.
  În tot acest context constă vinovăția sau nevinovăția ta în forma agravantă… Capisci ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here