Bone Ferenc, suspectul în cazul uciderii femeii dispărute din Cluj-Napoca, a fost prins și adus în cătușe la Cluj. Bărbatul de 43 de ani și-a recunoscut fapta. Individul a povestit că a sugrumat-o pe Beata Molnar pentru că era gelos și invidios. 

Tânăra de 31 de ani era membru UDMR și era implicată în numeroase proiecte și activități sociale.

Bone Ferenc avusese în trecut fapte de violență asupra femeilor. Era un tip galant la început de relaţie, însă apoi dovedea un comportament deviant. De exemplu, își punea iubitele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare. În cazul în care fetele greşeau, bărbatul devenea violent.

Așa au plecat în excursie, weekend-ul trecut, în județul Bihor. Cadavrul femeii a fost găsit miercuri, 25 mai, pe un câmp din Aleșd.
Bone se ascundea într-un vagon dezafectat din apropierea Gării din Oradea. Autoturismului acestuia, marca Dacia Logan, a fost găsit, anterior, în apropiere de gară, iar acolo era și geanta femeii ucise.

Bărbatul era invidios pe faptul că Beata avea o viaţă socială extrem de activă

Bărbatul spune că nu îi stă în fire să acționeze într-un asemenea mod şi nu poate înţelege cum a fost posibil să ajungă într-o asemenea situaţie şi spune că ar fi acționat fără să-şi dea seama de urmări.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a spus că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte. Cei doi au mers împreună la munte, iar el ar fi povestit că şi-ar fi dorit să rămână alături de ea pentru totdeauna, scrie observatornews.ro.

Femeia ar fi insistat că trebuie să plece înapoi acasă, iar pentru a o ţine cât mai mult timp alături de el, bărbatul ar fi strâns-o de gât. Din cauză că a fost strânsă prea puternic, Beata a murit, iar partenerul ei şi-a dat seama de acest lucru abia în momentul în care a văzut că s-a răcit şi a început să îşi schimbe culoarea. I-a luat trupul şi l-a dus în portbagajul maşinii, apoi a pornit la drum.

Pe parcursul traseului s-a oprit de mai multe ori şi s-a aşezat lângă ea în portbagaj, ba chiar a şi îmbrăţişat-o, totul pentru a fi, spune bărbatul, cât mai aproape de ea pentru mult timp. Deşi conştientiza că e moartă, bărbatul se ascundea împreună cu cadavrul femeii pentru ca să poată petrece cât mai mult timp alături de ea. El le-ar fi spus anchetatorilor, potrivit surselor, că a decis să scape de trupul neînsufleţit al fetei în momentul în care acesta a început să miroasă urât, notează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here