Mărturii cutremurătoare, în cazul bărbatului de 37 de ani, care s-a aruncat de la etajul al zecelea al blocului în care locuia, cu copilul de numai trei luni în brațe, în această dimineață, pe strada Carpaților, din Brașov, potrivit brasovstiri.ro.

Brașoveanul era căsătorit și avea doi copii, unul de trei ani și jumătate și altul de numai trei luni. În momentul sinuciderii, se afla acasă cu soția și cei doi copii. Femeia era la bucătărie împreună cu copilul de trei ani.

Bărbatul a ieșit pe balcon și fără să spună vreun cuvânt s-a aruncat în gol cu bebelușul în brațe. A căcut pe un excavator care în acel moment trecea prin fața blocului.

În ciuda impactului deosebit de puternic, excavatoristul nu a auzit nimic și și-a continuat drumul câteva zeci de metri.

La un moment dat, excavatorul s-a oprit, din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare, în urma șocului produs de căderea celor două corpuri pe capota de la motor.

Excavatoristul a coborât din utilaj să vadă ce s-a întâmplat, moment în care a văzut cele couă victine zăcând în mijlocul străzii. Bărbatul a sunat imediat la 112. La sosirea echipajelor la fața locului, tatăl și copilul erau in stare de inconștiență.

La scurt timp cele două victime au decedat. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Vecinii spun că nu au auzit scandal din apartamentul în care bărbatul locuia împreună cu familia lui.

Șoția victimei a fost sedată pentru a face față acestei tragedii. Imediat ce-și va reveni, ea va fi audiată de polițiști.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here