Ioan Alin Bunghez este un bărbat din Comarnic, cercetat pentru trei fapte de ultraj, peste care mascații au descins săptămâna trecută într-un dosar de tăieri ilegale de arbori și furt de lemne. Pe 21 iunie, oamenii legii au efectuat percheziții atât la domiciliul lui Ioan Alin Bunghez, cât și la alte trei persoane, bănuite că au tăiat ilegal arbori și că au furat materiale lemnoase.

Bunghez a mai fost acuzat în trecut pentru trei fapte de ultraj, toate față de șeful de post din comuna prahoveană Secăria. Una dintre fapte este mult mai veche, însă, potrivit unor surse, cel de-al doilea dosar i s-ar fi întocmit lui Bunghez după ce s-a împins piept în piept cu șeful de post.

Ultima faptă de ultraj se pare că are legătură și cu furtul de lemne. Polițiștii au oprit pentru control o căruță care transporta lemne și au observat că cei cu transportul nu dețineau acte de proveniență. Bunghez nu se afla la acel moment în căruță, dar se pare că transportul era pentru el și în scurt timp a venit la fața locului. A început un scandal și potrivit unor surse apropiate anchetei se pare că Bunghez a aruncat cu o piatră înspre șeful de post de la Secăria. Nu la nimerit, însă, s-a ales cu o nouă cercetare pentru ultraj.

Cât despre descinderile de săptămâna trecută, atât Alin Bunghez, cât și ceilalți vizați de anchetă, sunt cercetați în stare de libertate.

Surse judiciare spun că Alin Bunghez ar fi protejat de un grup infracțional organizat format dintr-un om de afaceri cu probleme penale și de doi polițiști din cadrul Poliției Comarnic. Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here