fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
12.3 C
Ploiești
spot_img

„Mascații” Poliției Prahova au donat sânge

Citește Și

- Reclamă -

„Mascații” Poliției Prahova au donat sânge joi, 25 martie, la Centrul de Transfuzie Sangvină din Ploiești. Potrivit IPJ Prahova, parte dintre polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au donat și plasmă.

„În această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții, câțiva mililitri de sânge pot face diferența între viață și moarte pentru persoanele care au nevoie de el!

- Reclamă -

Astăzi, 25 martie, polițiștii prahoveni din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale nu au rămas indiferenți față de semenii aflați la nevoie, deplasându-se la Centrul de Transfuzie Sangvina Ploiești unde au donat sânge, o parte dintre ei donând și plasmă.

Demersul colegilor noștri vine în cadrul campaniei demarate de Ministerul Afacerilor Interne, având în vedere criza actuală de sânge și nevoia pacienţilor care sunt internaţi în stare gravă după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

Îndemnăm pe toți cei care sunt eligibili pentru a dona să meargă la Centrele de Transfuzie Sanguină și să facă acest gest umanitar și benefic pentru sănătatea tuturor.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...