Mașina șoferului român dispărut de zece zile a fost găsită într-o parcare din Italia, au anunțat colegii bărbatului pe pagina de Facebook în care a fost postat și apelul pentru găsirea lui. Deocamdată nu sunt informații cu privire la bărbatul dispărut și nici dacă în mașină au fost găsite bagajele acestuia.

Mașina lui Gheorghe Țănău, șoferul român de TIR, dispărut fără urmă de zece zile, a fost găsită într-o parcare din orașul Forli, Italia. Anunțul a fost postat de Ilie Matei pe pagina sa de Facebook.

”Mașina colegului Gheorghe Țănău a fost găsită în Italia de un alt coleg al nostru. Au fost anuntați carabinierii pentru a reuși să îl găsim și pe omul nostru. Nu vă pot raspunde tuturor și vă rog să așteptăm până când autoritățile îl vor gasi pe om. Deocamdată doar mașina a fost gasită!
Multumesc pentru implicare și susținere!
Revin cu informații!”, este mesajul postat pe Facebook de colegul șoferului prahovean.

Reprezentanții Poliției Prahova au precizat că au fost informați de către familie că mașina ar fi fost găsită în Italia, dar deocamdată această noutate va fi verificată pe cale oficială pentru a nu exista nicio suspiciune. Rămâne de văzut dacă într-adevăr mașina găsită în parcarea din Forli este cea a șoferului din Boldești-Scăieni și dacă fotografia care a fost postată pe Facebook a fost realizată recent.

Prahoveanul Gheorghe Ţănău, şoferul de TIR, a dispărut în urmă cu zece zile. Acesta a plecat de acasă spre Italia pe 1 septembrie. Ultima dată și-a sunat soția în momentul în care a ajuns în Ungaria, dar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Telefonul mobil este închis, iar la serviciu nu a ajuns. Este căsătorit și este tatăl a doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here