masina sparta sala

masina sparta salaO ploieșteancă și-a găsit ieri noapte mașina spartă într-o parcare de la Sala Sporturilor Ploiești. În jurul orei 22.30, tânăra a parcat mașina în spațiul amenajat la intrarea dinspre pistele de alergare și și-a băgat geanta în torpedo. O oră și jumătate mai târziu, când s-a întors la mașină după o plimbare prin parc, nu mică i-a fost mirarea să își găsească mașina vandalizată. Geamul dreapta față era spart, iar din torpedo îi dispăruseră mai multe bunuri, adică geanta în care se aflau actele mașinii, actele personale, dar și suma de 300 de lei. Poliția a deschis o anchetă.

“La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Secției nr. 3 Poliție Ploiești, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Vor fi efectuate verificări și investigații în vederea identificări autorului și pentru luarea măsurilor legale care se impun. “, a declarat pentru Ziarul Incomod inspector principal Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Nu este prima dată când ploieștenii se plâng de faptul că paza la Sala Sporturilor lasă de dorit. Deși echipaje ale Poliției Locale patrulează zona, astfel de incidente continuă să aibă loc. Tânăra păgubită ia în considerare faptul că atunci când și-a pus geanta în torpedo, a fost văzută de făptaș, care a așteptat să se îndepărteze pentru a-i sparge mașina.

masina sparta sala1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here