fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Material lemnos, confiscat. În cadrul acțiunii, au fost amendați și trei bărbați care pescuiau la Paltinu

Citește Și

- Reclamă -

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică au organizat o acţiune la care au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploieşti, consilieri ai Gărzii Forestiere Ploieşti, comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu şi specialişti ai Direcţiei Silvice Prahova.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială din comuna Filipeştii de Pădure s-a constatat faptul că administratorul nu deţine acord pentru utilizarea formularelor cu regim special emis de Garda Forestieră Ploieşti şi nici Registru de evidenţă a intrărilor/ieşirilor de materiale lemnoase, deşi comercializa cherestea.

- Reclamă -

Agentul economic a fost sancționat contravențional cu o amendă, în valoare de 5.000 lei şi a fost dispusă confiscarea valorică a cantităţii de 31,77 m3 cherestea răşinoase, în cuantum de 17.060,49 lei.

În urma acţiunii, pe raza comunei Valea Doftanei, a fost identificată cantitatea de 11,40 m3 material lemnos, abandonată, motiv pentru care a fost ridicată şi predată în custodie Ocolului Silvic Câmpina.

Totodată, trei persoane care pescuiau ilegal în barajul Paltinu au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 300 lei pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 23/2005.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu de proporții la Albești-Paleologu. Au ars 50 de hectare de culturi agricole

În urmă cu puțin timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au acționat cu 3 autospeciale de stingere pentru...