furt lemne padure

Ieri, în jurul orei 1145, polițiștii din Azuga au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe drumul forestier Valea Cazacului se efectuează un transport de material lemnos.

În baza sesizării, polițiștii au identificat un bărbat din comuna Ariceștii Rahtivani, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2,3 m3 material lemnos, pentru care nu deținea documente de proveniență.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu o amendă de 2.000 de lei, iar materialul lemnos și autoutilitara au fost confiscate.

Și polițiștii din Plopeni au depistat un bărbat din comuna Dumbrăvești, în timp ce încărca material lemnos într-un atelaj hipo.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.000 de lei, iar materialul lemnos (0,4 m3) și atelajul hipo au fost confiscate și lăsate în custodia pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Slănic.

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 8 Bălțești au depistat pe drumul de exploatare petrolieră din zona ”Poduri”, din localitate, doi bărbați care transportau cu un atelaj hipo material lemnos, pentru care nu dețineau documente de proveniență.

S-a constatat că cei doi transportau cantitatea totală de 0,65 m3, aceștia fiind sancționați contravențional, iar materialul lemnos, cele două atelaje hipo și harnașametele au fost confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here