Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina, a făcut afirmații nesusținute științific în fața unor elevi din clasa a XII-a. Invitat să țină un curs special în timpul programului ”Școala Altfel”, medicul le-a spus elevilor prezenți online că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică, fără să aducă argumente științifice în acest sens.

”Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minicună indusă prin televizor”, au fost afirmațiile făcute în fața elevilor de medicul câmpinean.

Acesta a continuat pe același ton timp de câteva minute, spunându-le copiilor că media a fost folosită puternic ”ca să îngrozească oamenii”.

O parte din înregistrarea acestui curs, puțin peste 5 minute, a fost postată de medicul Gavrilescu chiar pe pagina sa de Facebook. Imaginile video sunt însoțite inclusiv de o fotografie cu tabla pe care scrisese ”planul lecției”.

11 COMENTARII

  1. […] Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina, a făcut afirmații nesusținute științific în fața unor elevi din clasa a XII-a. Invitat să țină un curs special în timpul programului ”Școala Altfel”, medicul le-a spus elevilor prezenți online că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică, fără să aducă argumente științifice în acest sens, informează ziarulincomod.ro. […]

  2. Sunt de acord cu tot ce spune domnul. Dar tot zic sa-l inpuscam ca a avut tupeul sa spuna si altora ceea ce el considera a fi adevarat. Si pentru ca e medic, zic sa-l inpuscam in cap si sa-l afisam o saptamana in Piata Victoriei.
    Nu?

  3. […] „Acest virus Sars-Cov-2 este fratele mai mic al lui Sars-Cov1. E un virus modificat în laborator de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică”, spune medicul Dan Gavrilescu în clipul pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, potrivit ziarului local, care a publicat clipu…. […]

  4. Da. A zis bine. Judecă sănătos și informează studenții și din alt punct de vedere. Care este problema? Lăsați omul să-și facă datoria. Felicitările mele domnului profesor

  5. Felicitari redactiei ziarului pentru ca ati publicat si astfel de opinii. Cat despre domnul doctor, jos palaria. Tara asta inca mai are viiror atata timp cat mai avem medici de familie ca domnul doctor Dan Gavrilescu, care actioneaza atat ca medic cat si ca om al lui Dumnezeu. Lupta pentru adevar si dreptate este grea, mai ales cand tabara adversa are o asemenea industrie de manipulare si spalare de creiere, insa cu ajutorul lui Dumnezeu, exprimat si prin opiniile acestui exceptional medic de familie, adevarul va triumfa.

  6. Tot respectul pentru domnul doctor !!! Din pacate toti cei ce au curajul de a spune adevarul sant marginalizati si victimizati in asa fel incat sa i sperie pe ceilalti ce se gandesc sa faca la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here