UPDATE. Reprezentanții Poliției Prahova de asemenea confirmă că se fac verificări în cauză și că s-a stabilit împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte ca cercetările să fie efectuate cu privire la infracțiunea de exercitarea fără drept a unei profesii.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Medic fals în Prahova! Poliția s-a sesizat cu privire la faptul că un bărbat din Vălenii de Munte pretindea că este medic stomatolog, deși în realitate nu avea această profesie. Se pare că bărbatul este de fapt tehnician dentar, dar lucra și se recomanda ca fiind dentist.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte au confirmat că la ora actuală ancheta este în desfășurare la Poliția Vălenii de Munte, urmând ca dosarul să fie transmis către Parchet.

Vom reveni cu detalii!

3 COMENTARII

    • Anul trecut prin ianoarie din intamplare ,i am calcat pragul acestui “medic”,mi a lucrat la o masea foarteee prost ,iar in de cateva zile acea plomba mi a cazut ,si maseaua mea la radacina este plina de infectie ,eu acuzand dureri ..!

  1. Anul trecut prin ianoarie din intamplare ,i am calcat pragul acestui “medic”,mi a lucrat la o masea foarteee prost ,iar in de cateva zile acea plomba mi a cazut ,si maseaua mea la radacina este plina de infectie ,eu acuzand dureri ..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here