Medicii târgovișteni au stabilit că tânărul sportiv care a murit, ieri, în mod surprinzător a făcut infarct. Sportivul nu era cunoscut cu antecedente medicale.

Totuși apropiații spun că acesta obișnuia să consume băuturi energizante, care ar fi putut slăbi inima tânărului în condițiile de efort maxim și prelungit pe care îl făcea. Medicii târgovișteni au trimis analizele la București pentru a stabili ce a cauzat infarctul.

Băuturile energizante pot fi consumate doar în doze strict controlate. Maxim 2 cutii pe zi. Medicii avertizează că o persoană bea mai mult îi poate creste în mod semnificativ tensiunea arterială sau glicemia.
Băuturile energizante sunt interzise în Franța, Danemarca și Norvegia, unde sunt vândute doar în farmacii, deoarece sunt considerate medicamente. Recent autoritățile suedeze au declansat o anchetă privind decesul a trei persoane, posibil datorat consumului de energizante.

Gheorghe Stelian avea 23 de ani și era legitimat al clubului de kickboxing Respect Gym din Găești.  Tânărul a mâncat, apoi a ieșit în curtea casei sale din Mătăsaru, unde a căzut secerat. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru el. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

sursa: gazetadambovitei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here