parc industrial 2

parc industrial 2În data de 14.10.2015, la sediul Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului a avut loc o întâlnire oficială între reprezentanții guvernului din Republica Moldova și reprezentanții guvernului României, în cadrul căreia a fost semnat Memorandumul de Înțelegere privind colaborarea între A.P.I.T.S.I.A.R. (Asociaţia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice şi a Incubatoarelor de Afaceri din România) şi A.P.P.I.M. (Asociaţia Patronală a Parcurilor Industriale din Moldova). Principiile de bază ale memorandumului fiind colaborarea și conlucrarea bilaterală ce guverneaza raporturile dintre organizațiile și asociațiile nonguvernamentale, nelucrative și nonprofit, și are ca principale scopuri:

  1. Constituirea în egală măsura a unei baze și a unor instrumente de lucru menite să contribuie la o mai bună informare și conlucrare între cele doua organizații;
  2. Organizarea de activități și acțiuni comune în domeniul dezvoltării organizațiilor de profil și pentru dezvoltarea regională, națională și europeană;
  3. Valorificarea și impunerea rolului de Structuri de sprijin, inclusiv financiar, pentru mediul de afaceri și academic din țările respective.

 Din partea A.P.P.I.M. memorandumul a fost semnat de către Președintele asociației Vitalie Vrabie, iar din partea A.P.I.T.S.I.A.R. de către Vicepreședintele asociației Andrei Gabriel Tudor.

parc industrial 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here