Nițescu Mihai Alexandru, tânărul care a înjunghiat o profesoară de matematică de la Liceul Spiru Haret, a postat un mesaj pe Facebook înainte să o atace pe femeie. Acesta a scris că a “venit timpul să i-o plătească” și că nu are “frică, milă, scrupule”.

“M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris Niţescu, potrivit Antena3.

După atac, a ieșit la iveală faptul că în anul 2016, când era elev al liceului, Mihai Alexandru Nițescu și-a amenințat un coleg cu cuțitul. Instanța a decis atunci să-i dea un termen de supraveghere de doi ani. Motivul pentru care a înjunghiat-o acum pe profesoară de matematică este că l-a lăsat corigent, după cum reiese din mesajul pe care l-a postat pe Facebook înainte de atac.

Tânărul s-a strecurat în școală cu un grup mai mare de elevi și, ajuns în fața cancelariei, a înjunghiat-o pe fosta lui profesoară de matematică. Victima a fost dusă la spital și operată de urgență.

Vezi aici care este starea femeii după operație!

Mihai Alexandru Nițescu a fugit, dar în scurt timp a fost prins de un jandarm, care a găsit asupra lui un întreg arsenal de arme albe. Vezi aici cine este jandarmul și ce a povestit!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus reținerea agresorului, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here