Peluza Latină a transmis un mesaj prin care subliniază faptul că vor să fie o grupare diferită care educă generațiile următoare și vor continua indiferent de obstacole.

Totodată reprezentanții Peluzei Latine au emis și un comunicat în care explică mesajul coregrafiei și oferă detalii despre cum a fost realizată coregrafia.

Citește și Imagini de la promovarea echipei Petrolul Ploiești în Liga a II-a

Iată mai jos ce spun latinii:

“Utrașii liberi să se manifeste împreună trecem ale timpului teste!

Sămbata cu toții am trăit o noapte de neuitat, o noapte ULTRA’. În urmă cu aproape cinci ani de zile la Ploiești se puneau bazele unei peluze libere din toate punctele de vedere. Atunci am hotărât să punem serios umărul la redresarea fenomenului ULTRAS atât în oraș cât și în țară.

Aşa cum spune şi mesajul coregrafiei “ÎN STEAG ESTE NĂDEJDEA, SUNTEM DE NECLINTIT, AVÂNT NE ESTE CERUL, ALBASTRU NEMĂRGINIT!”, vom continua indiferent de obstacole.
Nu ne dorim să fim o peluza ca oricare alta, ci să avem un mod de exprimare și o identitate proprie.


Peluza educă generațiile ce vin din urmă și ne dorim ca ele să descopere loialitatea fără de care nu există spirit, nu există onestitate și iubire față de culori și oraș.
Revenind la meciul de sâmbătă vrem să menționăm faptul că cele două coregrafii au fost suportate EXCLUSIV din banii membrilor peluzei fără niciun ajutor extern cum de altfel am anunțat și în anii trecuți, nu vom accepta niciun ajutor din partea nimănui. Independența pentru noi a fost și este cel mai important punct, este modul prin care poți sta drept în fața oricui. Codul Ultras este sfânt!


Orice pasiune este costisitoare dar dacă iubești ceea ce faci, banii trec în plan secund indiferent de greutăți.

De asemenea, toată dispunerea de sâmbătă seară și în toți acești aproape cinci ani au fost gândită și realizată numai de membrii peluzei.


Mulțumim celor care fac parte din peluză pentru atitudinea din timpul meciului și respectul arătat muncii depuse, de aproape o lună de zile, pentru 90 de minute ULTRA’.


Mulțumim prietenilor de la GENK, pentru prezență şi pentru mesajul afişat duminică la meciul lor decisiv contra celor de la Zulte Waregen, scor 2-0, victorie în urma căreia GENK și-au asigurat ultimul loc de Europa League din sezonul viitor.


Așteptăm pe cei care au aceleaşi principii ca şi noi să ni se alăture în anul care urmează.

Înainte Latini, înainte ULTRAŞI!

Mulțumim,
Peluza Latină

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here