fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Mesajul tulburător lăsat de fiul femeii care a murit în accidentul de ATV în care a fost implicată și primărița comunei Tătaru

Citește Și

- Reclamă -

Luni seară, un teribil accident de ATV a avut loc în localitatea Năieni din Buzău, în eveniment fiind implicate primărița comunei prahovene Tătaru, Iuliana Dorina Mareș, și o prietenă a acesteia. Primărița a fost transportată la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD, fiind în stare critică, dar pentru prietena sa medicii nu au mai putut face nimic. După îndelungi încercări de resuscitare, femeia a fost declarată decedată.

Fiul acesteia, în vârstă de 17 ani, a postat un mesaj emoționant de adio pe pagina sa de Facebook, alături de un colaj foto cu momente fericite din viața familiei.

- Reclamă -

„Nici nu știu cum pot să scriu aceste rânduri, te-ai stins prea repede mamă, la doar 40 de ani… a trecut doar o zi și te văd în fața ochilor peste tot, prietenii apropiați îmi sunt alături, mă gândesc ce bucuroasă o să fii când o să auzi asta, iar apoi realizez că nu mai ești. Încă mă rog la Dumnezeu să facă o minune și să intri pe ușă. Te-ai apucat de acest sport doar ca să ne protejezi pe noi, luminile ochilor tăi, ne-ai spus că o să mergi mereu cu noi ca să te asiguri că suntem în siguranță și că niciodată nu o să plecăm singuri… Din păcate s-a întâmplat opusul…erai cea mai precaută dintre toți, dar cu toate astea Dumnezeu te-a vrut lângă El, în ciuda urletelor noastre neputincioase către cer, neîntrerupte aproape 3 ore în care te-am privit cum te stingi, nerăspunzând la intervențiile medicilor… Ți-am promis că o să devin un om de succes, un avocat, că o să îndrept tot ce se poate în lumea asta crudă, o să mă țin de cuvânt, o să fiu puternic și o să mă comport ca și cum ai fi mereu lângă mine, o să fii mândră, lacrimile tale vor inunda cerul de fericire în fiecare zi, o să am grijă de fratele meu. Mereu ne-ai spus că o să fie un moment în viață ce o să ne unească… speram să nu fie acesta… Nu o să îl las singur, o să fie un adevărat bărbat, o să fie cel puțin la fel de bun ca mine… Nu ai fost mama mea naturală, dar m-ai crescut de la 8 luni… când te-ai îndrăgostit de mine și apoi de tata, niciodată când îți spuneam „mama” nu îmi trecea prin cap că nu ești cea biologică, totul a fost de parcă m-ai pregătit… M-ai învățat să fiu un domn, să am maniere, am o educație datorită ție, m-ai învățat să calc, să spăl, să mă descurc să ajung oriunde pe planeta asta, m-ai învățat să îl iubesc pe Dumnezeu și să fiu milos, nu pentru că nu ai vrut tu să îmi mai faci aceste lucruri, ci pentru că ai vrut să fiu independent… Toată lumea te iubea…aveai o inimă mare… O să am grijă de tata, o să fim noi 3 și cu tine în suflet, nu sunt supărat pe tine, știu că ai luptat cât ai putut să rămâi lângă noi, dar nu ăsta ți-a fost destinul. Preotul, cunoscându-te foarte bine, spunea astăzi că nu tu ai nevoie de rugăciune, ci noi, că sigur vei ajunge în ceruri, toată lumea o să fie lângă tine. Lacrimile nu se mai termină la noi în casă… Te iubesc, mama, o să rămâi mereu în inimile noastre! Pentru cei ce vor să ne fie alături și să se roage pentru sufletul tău, înmormântarea va avea loc în satul Podgoria din comuna Tătaru, în dimineața de joi, 18 august. Dumnezeu să te odihnească!”, este mesajul emoționant al fiului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut