O ploieșteancă a postat pe o rețea de socializare o fotografie realizată ieri la magazinul Carrefour Market din centrul Ploieștiului, de la Galeriile Comerciale, cu un produs ambalat care era expirat de zece zile. Femeia a cerut explicații de la unul din reprezentanții magazinul și povestește că, într-un final, produsele au fost retrase de pe raft.

Iată mesajul postat de ploieșteancă:

“Un centru comercial din buricul Ploieștiului, astăzi, 23 februarie. Intrat să văd ce pot cumpăra pentru micul dejun. Mers și la raionul de mezeluri ambalate, unde văd, stupoare, niște mușchiuleț țărănesc cu data de expirare 13 februarie. Stau, mă gândesc și realizez că expirase produsul respectiv exact cu 10 zile în urmă. Fotografie făcută în magazin, sub privirile consternate ale cumpărătorilor. Chemat șef de raion. Discuție în gura mare cu șeful de raion, sub amenințarea apelării celor de la Protecția Consumatorilor. Care, se pare, au mai amendat acum câteva zile magazinul respectiv. Magazin căruia nu-i pasă de Protecția Consumatorilor și de amenzile primite.
Că fraieri sunt destui. Problema este că, în timpul disputei mele cu reprezentantul magazinului respectiv, cumpărătorii treceau, unii se opreau să asculte. Dar atât. Aveam telefoanele în mână, pentru a suna la Protecția Consumatorilor.
Însă, când am văzut lipsa de reacție a celor din jur la toate zbaterile mele, am zis că NE MERITĂM SOARTA. Și nu am mai sunat pe nimeni.
L-am urmărit pe reprezentantul magazinului – care mă rugase să nu sun OPC-ul – culegând din rafturi și restul de produse expirate. Cel pe care pusesem eu mâna nu era singurul…”, a povestit ploieșteanca.

N.R.: Am solicitat un punct de vedere din partea reprezentanților magazinului Carrefour, care va fi publicat pe site de cum va fi primit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here