Mihai Drăgușin, zis Pitulă, a ieșit din arest, după ce instanța de la Judecătoria Câmpina a acceptat contestația depusă de acesta la măsura arestului preventiv, fiind plasat sub arest la domiciliu. Pitulă a fost arestat preventiv în același dosar cu Ion Voinea, care a fost eliberat deja din arest preventiv și plasat în arest la domiciliu în luna septembrie, după ce ambii au fost acuzați că au violat și bătut o tânără de 19 ani, din Câmpina.

Evenimentul a avut loc la finalul lunii iunie, când tânăra a povestit că a fost luată cu forța dintr-un club de către cei doi inculpați și dusă cu un taxi la un hotel de la ieșirea din Câmpina. Aceasta a fost violată și bătută în camera de hotel, în timp ce Voinea se pare că o amenința cu un cuțit. Abia după ora 9 dimineața, cei doi au adormit, iar tânăra povestește că a reușit să fugă din camera de hotel.

Detalii despre evenimentul de atunci puteți reciti aici!

În timpul cercetării, din cauza presiunilor la care a fost supusă și din teama de a i se face din nou rău, tânără a vrut să își pună capăt zilelor, așa că a înghițit un pumn de pastile și și-a tăiat venele. Din fericire, a fost găsită la timp de către iubitul ei și dusă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

La scurt timp după acest incident, fata s-a confruntat cu o depresie severă și a beneficiat de tratament o perioadă. Când a aflat că Voinea a ieșit din arest, tânăra s-a temut că acesta i va face din nou rău. Acum, aceasta se teme și de cel de-al doilea bărbat, Pitulă, care, de asemenea, a fost eliberat.

Citește aici detalii despre presiunile la care a fost supusă tânăra și familia ei pe parcursul cercetărilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here