fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Mihai Polițeanu merge de acum în primărie: ”nu mă duc să cotropesc, dar mi-e să nu dea foc la bugetul Ploieștiului”

Citește Și

- Reclamă -

Mihai Polițeanu a câștigat alegerile în Ploiești cu 25,38% dintre voturi, potrivit datelor furnizate de AEP, devenind astfel primul primar independent al Ploieștiului.

Alegerile locale au avut loc pe data de 9 iunie pentru că au fost comasate cu cele europarlamentare, însă, noii primari își vor începe mandatele de abia în octombrie, când expiră cele ale primarilor în funcție.

Ziarul Incomod a realizat primul interviu cu Mihai Polițeanu în calitate de primar ales pe care îl puteți urmări integral la finalul articolului

- Reclamă -

În cadrul interviului, Polițeanu a spus că deși își va începe mandatul în octombrie, va merge încă de acum în primăria Ploiești.

”Va trebui să vorbesc cu primarul în funcție. Nu mă duc să cotropesc, să fie de acord, să discut cu el. Mă duc să particip la ședințele de Consiliu Local, poate nu la toate, dar măcar la una-două, să nu aibă senzația că mă duc călare peste ei, dar o să mă uit cu atenție ce fac. Există un risc, având în vedere iresponsabilitatea din ultimii ani. Mi-e să nu dea foc la bugetul Ploieștiului sau la cine știe ce mai dau foc acolo. Am văzut 3 ani și jumătate cât de iresponsabili au fost atât în ceea ce privește relația cu cetățeanul, cât și bugetul”, ne-a declarat Polițeanu.

Interviul integral cu acesta:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...