Vești bune pentru locuitorii cartierului Mitică Apostol! Potrivit primarului Andrei Volosevici, proiectul propus pentru realizarea unei ministații de epurare în zona respectivă a primit acordul Apelor Române.

Administrația Națională Apele Române și-a exprimat oficial acordul pentru realizarea acestei investiții, care implică realizarea unui sistem de deversare a apelor reziduale în canalul Buda – Casa Sitelor, prin racord în zona viitoarei stații de epurare, care va asigura curățarea apelor uzate din cartierul Mitică Apostol, conform legislației în vigoare.

Am reușit să obținem acest accept al Apelor Române, care reprezintă unda verde pentru punerea în aplicare a proiectului ce include ministația de epurare, și astfel, facem un pas înainte în ceea ce privește modernizarea cartierului Mitică Apostol din Ploiești, așa cum le-am promis cetățenilor din acest cartier la ultima întâlnire pe care am avut-o cu aceștia.

Obținerea acestui acord al Apelor Romane este o veste bună pentru noi, deoarece prin punerea în aplicare a acestei soluții tehnice pe care am gândit-o, se vor asigura costuri mai mici ale lucrărilor și se va reduce semnificativ timpul de realizare a acestor servicii publice către cetățenii cartierului Mitică Apostol ” a menționat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here