Până în data de 11 iulie, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected].

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”:

-300 de locuri pentru specialitatea poliție;

-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;

-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”:
-specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență;
-100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare.
-50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalaţiilor”.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, site-ul academiei de poliție https://www.academiadepolitie.ro/, precum și site-urile unităților de recrutare.

Recrutarea candidaților se realizează în raport de locul de domiciliu/reşedință înscris în cartea de identitate.

Dosarele de recrutare se pot depune în toate zilele săptămânii, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 08:00-16:00, la sediul Inspectoratului Județean de poliție Prahova.

Data limită pentru depunerea dosarelor de recrutare (în volum complet) pentru concursul de admitere la Academia de Poliție ” Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, este 23 iulie 2021, orele 16:00.

Întregul proces de admitere va avea loc în perioada iunie – septembrie 2021.

Sursă foto academiadepolitie.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here