Ministrul Justiției, Ana Birchall, a anunțat că fetița din Mehedinți trebuie să rămână în țară până la finalizarea anchetei. 

Ana Birchall a explicat că în cazul micuței Sorina este o anchetă în curs și nu poate oferi detalii, dar a ținut să precizeze că din punctul său de vedere ar fi normal ca fetița să nu plece din țară până la lămurirea tuturor aspectelor procedurale și legale.

”Este o anchetă în curs și nu pot să fac comentarii. Din punctul meu de vedere vă spun că nu-mi doresc să mai văd vreodată asemenea scene.

Ca ministru al Justiției voi face tot ce este omenește posibil, nu am cuvinte să descriu ceea ce s-a întâmplat, dar permiteți-mi să nu comentez până la finalizarea anchetei oficiale. Eu știu că această anchetă va cuprinde toate elementele.

Eu nu mă antepronunț, dar cred că este absolut normal ca până la lămurirea tuturor aspectelor procedurale și legale fetița să rămână în țară.”, a declarat Ana Birchall.

CITEȘTE și Guvernul reacționează în cazul fetiției care a fost luată cu forța, de mascați: ‘Imaginile de azi nu sunt cele pe care aș fi vrut să le văd’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here