Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu a lansat un nou atac la adresa primarului municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Într-o postare postată pe pagina personală de Facebook, Gavrilescu a susținut Primăria Ploiești nu a răspuns unei solicitări venite din partea OMV-Petrom în ceea ce privește montarea unei staţii de monitorizare a calității aerului în cartierul Mitică Apostol.

Astfel, aceasta i-a solicitat primarului Dobre ”să înceteze să mimeze interesul și să pună la dispoziție terenul pentru stație”.

”În cadrul întâlnirii de astăzi, de la rafinăria Petrobrazi, i-am întrebat pe reprezentanții OMV-Petrom de ce întârzie montarea stației de monitorizare a calității aerului din cartierul Mitică Apostol (Ploiești). Am aflat, cu stupoare, că stația este achiziționată, iar societatea a solicitat Primăriei Ploiești, prin adresa din imagine, punerea la dispoziție a terenului pentru amplasare. Însă Primăria refuză să răspundă de 30 de zile! Fac un apel public la primarul Adrian Dobre să înceteze să mimeze interesul și să pună de urgență la dispoziție terenul pentru stație. Nu vreau să merg mai departe cu raționamentul și să mă gândesc că această întârziere se face în mod deliberat, ca să existe teme de campanie. Chiar nu vreau!”, a scris Grațiela Gavrilescu, ministrul mediului pe pagina personal de Facebook.
Iată solicitarea celor de la OMV-Petrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here