Centrul orașului Cluj-Napoca a fost scena unui eveniment incredibil pentru anul 2018. Un minor a fost tâlhărit fără ca cineva să intervină în ajutorul copilului.

Un minor de 15 ani din Cluj-Napoca a fost tâlhărit într-o stație de autobuz din centrul orașului. Sub amenințarea unui cuțit, minorul a rămas fără banii pe care îi avea.

Citește și: Un tânăr din Ploiești se sărută cu un minor cu care susține că este însurat – GALERIE FOTO

“La data de 24 ianuarie, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin 112 de un minor de 15 ani cu privire la faptul că în jurul orelor 22:55, o persoană necunoscută de sex masculin, prin amenințare cu un cuțit, l-a deposedat de suma de 5 lei, în timp ce se afla într-o stație de transport în comun pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Polițiștii, jandarmii, un echipaj al poliției locale, cu ajutorul cetățenilor, au reușit identificarea acestuia în persoana unui bărbatul de 31 ani, din municipiul Câmpia Turzii”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și: Un tânăr care a făcut sex în mașina cu o minoră, șantajat de familia fetei. Bunica a asistat la actul sexual

Tâlharul a fost prins și reţinut pentru 24 ore, acuzația fiind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cazul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca în vederea luării unor măsuri preventive, informează monitorulcj.ro. 

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here